Megnyílt a nemzetközi hálózatba tartozó Impact Hub Budapest

Az Impact Hub Budapest nem csak co-working hely, hanem egy nagy nemzetközi hálózat tagja, közösséget előtérbe helyező értékrendjével pedig több kíván lenni, mint munkahely: az itt dolgozók karrierjüket és projektjeiket segítő képzéseket is kapnak.

Világszerte 70 városban biztosítanak közösségi irodákat a környezeti és társadalmi problémákra érzékeny, innovatív és kreatív vállalkozóknak, szabadúszóknak, cégeknek és szervezeteknek az Impact Hub-ok.

Az Impact Hub Budapest azonban a közösséget előtérbe helyező értékrendjével több kíván lenni, mint munkahely. Az újfajta közösségi irodában dolgozók nem csak egy több mint 10 000 főt számláló nemzetközi vállalkozói közösségbe kapcsolódhatnak be, hanem karrierjüket és projektjeiket segítő képzéseket is kapnak.

Az Impact Hub Budapest által képviselt innovatív és társadalmilag felelős koncepció más területeken is jól tükröződik. Az iroda biztosít helyszínt több olyan rendezvénynek, amelyek egy-egy speciális területen - környezetvédelem, közösségi vállalkozások - kívánnak pozitív változást elérni. Az iroda közösségi- és rendezvénytereit pedig nem csak tagoknak hozzáférhetőek, azokat bárki időpontfoglalás után igénybe veheti.

Az Impact Hub Budapest nyitott, közösséget előtérbe helyező értékrendjével remek partnerre talált a MagNet Magyar Közösségi Bankban, akik nem csak kedvezményes hitellel segítették a beruházást, hanem egy szokatlan együttműködésbe is belevágtak. A közösségi irodatérben munkaidőben két asztalnál várják az új és régi ügyfeleket, akik készpénzforgalmat nem igénylő banki ügyeiket szeretnék intézni.

Az Impact Hub Budapest hivatalosan március 24-én tartotta megnyitóját, ahol az ünneplés mellett beszélgetéseken, workshopokon keresztül mutatták be, hogyan folyhat az értékteremtő munka közösségi tereikben.


 
 
CC BY NC SA