Idén is lesz innovációs és startup verseny az Internet Hungary-n

A tavalyi tavalyi sikeres forduló után idén is lesz innovációs és startup verseny a szeptember 27-28-án megrendezésre kerülő Internet Hungary-n. A legjobbak las vegas-i bemutatkozási lehetőséget, amerikai szakértői segítséget és készpénzt is nyerhetnek.

A Media Hungary idén újra meghirdeti a siófoki Internet Hungary konferencia innovációs és startup versenyét Innovation Hungary 2016 címmel, ahol 2016 leginnovatívabb projektjeit díjazzák majd. Magyarország legnagyobb, mintegy 2000 főt megmozgató, internetről, új technológiákról szóló konferenciája kiváló részvételi és bemutatkozási lehetőséget kínál annak a 8 magyar alapítású startupnak vagy innovatív kkv-nek, akiket a jelentkezők közül egy neves és tapasztalt, nemzetközi és hazai iparági szakértőkből álló zsűri választ majd ki.

Az Innovation Hungary 2016 versenyén elsősorban azokat a hazai feltörekvő cégeket, projekteket szeretnénk bemutatni, amelyek nemzetközi szinten is üzleti lehetőséget rejtenek, illetve olyan újdonságot kínálnak, amely a konferencia széles résztvevői köre számára szakmai megoldásként is izgalmasak lehetnek.

A 8 döntőbe került csapat 2-2 tagja mindezek mellett a rendezvény mindkét napjára meghívást kap, ahol befektetőkkel, internetes technológiai gurukkal, az új-média véleményvezéreivel és más fontos üzleti döntéshozókkal is találkozhatnak. A győztesek számára összesen 475,000 forint pénznyereményt és további értékes díjakat ajánlottak fel a szponzorok.

A nevezés egy One Pager, azaz egy oldalas, nemzetközi sztenderdek szerint elkészített, lehetőleg angol nyelvű, bemutatkozó anyag elkészítésével történik. Ennek tartalmaznia kell a projekt nevét, elérhetőségét, rövid és tömör leírást, valamint a projektgazda nevét, telefonszámát és e-mail címét. A döntősöket szeptember 16-ig értesítik.

A zsűri szeptember 8-án éjfélig várja a nevezéseket a palyazat@innovationhungary.hu címre. A tárgymezőbe kérik beírni: Innovation Hungary pályázat!


 
 
CC BY NC SA