Öt év után újra Budapestre érkezik a Startup Live

Újra Budapestre jön a Startup Live, ahol a résztvevők nemzetközi szakmai mentorálással mindössze három nap alatt juttathatják el ötletüket az üzleti tervig. A győztes csapat részt vehet európa egzik legnagyobb tech showján, a Pioneers Festival-on.

Február 17-19 között hazai és nemzetközi mentorok körében dolgozhatnak a Startup Live résztvevői azon, hogy kiderüljön, tényleg övék-e a következő nagy piacképes vagy innováció. A Startup Live a Pioneers Festivál előszobája, hiszen a mentorcsapat tagjai rendszeresen segítik a közép-európai legnagyobb startup fesztivál résztvevőinek piac- és kapcsolatépítését az osztrák fővárosban.

A csapatok egy hétvégén át együtt készülnek majd hogy nemzetközi szakmai mentorálással mindössze három nap alatt eljuttassák ötletüket az üzleti tervig. Az első pitch verseny után a résztvevők voksolhatnak, hogy melyik ötletet támogatják. Amelyik ötlet leglább három támogatót szerez az részt vesz a hétvégi mentorálásban.

Ezután három napon át éjt nappallá téve hozhatják ki az ötletből a maximumot, hogy aztán 90 másodpercben bizonyítsák a zsűrinek, hogy övék a legpiacképesebb startup.

A verseny célja, hogy lehetőséget és támogatást adjanak kezdő vállalkozóknak, hogy egyetlen hétvége alatt felépíthessék az üzletüket. Az ötletgazdák reggeltől éjjelig dolgoznak majd, hogy összeálljon a csapat, megszülessen az üzleti terv, és megtanulják, hogy hogyan lehet 90 másodperc alatt meggyőzni valakit arról, hogy támogassa őket.

A szervezők várnak mindenkit, aki a következő szintre szeretne lépni akár ötlettel, akár működő prototípussal, akár csak a lelkesedésével. Aki elég bátor ahhoz, hogy elkezdje megvalósítani az álmait, az a Startup Live weboldalán jelentkezhet.


 
 
CC BY NC SA