Áprilisban 300 szakmai programmal vár a Startup Safary Budapest

Áprilisban ismét két napos startup fesztivált csinál a városból a Startup Safary Budapest. Idén is hatalmas a programkínálat: irodatúrák, workshopok, hackathonok, meetupok, képzések és szakmai előadások vezetik be a résztvevőket a startup ökoszisztémába.

Április 20-21-én ismét két napos startup fesztivált csinál a városból a Startup Safary Budapest. A szervezők most egészen elképesztő mennyiségű programmal várják a startupok iránt érdeklődőket.

A 300 programot 13 tematikus "útvonalba" szervezték, hogy a látogatók az érdeklődésüknek megfelelően a legérdekesebb előadásokat hallgathassák meg. Idén olyan területek forradalmi újdonságairól hallgathatsz mint a marketing, termékfejlesztés, értékesítés, vagy a pár éve létező, de már most hiányszakmák közé tartozó felhasználói élménytervezés.

A két nap során mindenki betekintést nyerhet a budapesti startupok hétköznapjaiba: két napra ismét kinyitják az irodáikat a legizgalmasabb tech cégek is. A résztvevőknek lehetőségük lesz első kézből megtapasztalniuk, hogy milyen ezeken a helyken dolgozni.

A két napos rendezvényen olyan nemzetközi előadók is részt vesznek majd mint Chris McCann, a Startup Digest alapítója, Alex Farcet, az F6S és a Startupbootcamp alapítója, és Kunal Sachdeva, az Ernst & Young termékinnovációs és service design vezetője

Már kaphatóak a jegyek a Startup Safary Budapest weboldalán, amihez az első 30 olvasónk ingyen juthat hozzá. Az ingyenes belépőket email-ben kérhetitek a Dorkától, a "StartupCafe" jelszót használva.


 
 
CC BY NC SA