Idén 150 000 eurós fődíj nyerhető a Blastoff startup versenyen

Az eddig CEE Lift Off! néven ismert esemény nevet váltott, idén már Blastoff-ként rendezik meg. A nyertes 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels kockázati tőketársaságtól, valamint részt vehet az OXO Labs féléves akcelerátor programjában.

Már várják a jelentkezéseket az OXO Labs idei startup versenyére. Az eddig CEE Lift Off! néven ismert esemény nevet váltott, idén már Blastoff-ként rendezik meg.

Jelentkezni a verseny weboldalán lehet április 21-ig. Ezt követően a kiválasztottak április 28. és május 5. között videóinterjúban bizonyíthatják rátermettségüket. A szakmai zsűri május 15-én értesíti azt a tíz startupot, amelyek lehetőséget kapnak, hogy a Brain Bar Budapest keretein belül június 3-án, az Akvárium Klubban három percben bemutassák projektjüket a zsűri és a nagyközönség előtt.

A Blastoff idei győztese 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels kockázati tőketársaságtól, valamint részt vehet az OXO Labs féléves akcelerátor programjában. Emellett különdíjak keretében nyerhetnek a versenyzők a Google Launchpad eseményén való részvételt, kommunikációs coaching szolgáltatást, valamint a Blastoff hat hónapos kreatív tanácsadói támogatását.

A verseny korábbi győztesei számára hasznosnak bizonyult a versenyen elért eredmény. Többen is növekedés pályájára léptek, mások előrehaladott tárgyalásokat folytatnak befektetőkkel, sőt, egyes csapatok már túl is vannak a mérföldkőnek számító tőkeinjekción. Tevékenységi körük széles skálán mozog, míg a Barion az online vásárlásra fókuszál, addig a Battlejungle a vállalati kultúrafejlesztést és a csapatépítést emeli új szintre.


 
 
CC BY NC SA