Hat országban indul el a Startup Campus Global program

Hat országban nyit irodákat a Startup Campus Global program. Budapest mellett jelenleg olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, de további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

A Startup Campus Global program célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hongkong, Szingapúr, Chengdu és Shenzen.

A program minden városban helyi szakmai csapattal és partnerhálózattal, az adott ökoszisztéma három meghatározó iparágára, technológiájára fókuszál. Az egyes irodák legfőbb feladata, hogy a programban résztvevő cégeknek személyre szabottan segítsenek a külföldi piacra lépésnél.

A Startup Campus Global két fő programja - a három lépcsős Soft-Landing Program, valamint a Business Validation Tour, - dedikált megoldást nyújtanak azokra a problémákra, amikkel egy startup a nemzetközi piacra lépés során szembesülhet.

A Soft-Landing Program célja, hogy segítse az érettebb startup-ok globális piacra lépését. Az első lépés a piac kiválasztására, elemzésére fókuszál a startup kompetenciái alapján. A második lépcső a piaci validációról szól és az adott ökoszisztéma kulcs szereplőivel, partnerekkel való kapcsolat felvételt segíti. Az utolsó lépcső célja, hogy az adott országba való belepés és működés optimális körülményeit megteremtse.

A Business Validation Tour, egy fókuszált, gyors program, amely előre megszervezett találkozók segítségével mutatja be a az adott ökoszisztémát és annak fontosabb szereplőit, potenciális üzleti partnereket.

A program ára a helyszínektől függően 1200-1500 euro havonta. Jelentkezés mindegyik helyszínre nyitott, regisztrálni a Startup Campus Global weboldalán lehet.


 
 
CC BY NC SA