HubHub közösségi iroda nyílik Budapesten, a Király utcában

Budapest belvárosában, a nyüzsgő a Király utcában kap helyet a HubHub co-working irodahálózat hazai tagja. 2400 négyzetméteren várja majd a ügyfeleket az idei év végétől, ahol az oktatás, a tehetséggondozás és a közösségépítés is fontos szerepet kap majd.

Varsó, Pozsony és Prága után HubHub közösségi iroda nyílik Budapesten. Az ingatlanfejlesztő HB Reavis jövőbe mutató tervei alapján olyan inspiráló munkakörnyezetet hozzanak létre, amely ideális környezetet biztosít akár 300 szabadúszó és vállalkozó számára.

Budapest legújabb közösségi irodája nemcsak a tágas terekről és az izgalmas berendezésről fog szólni, hanem arról, hogy ott az emberek ne csak egymás mellett dolgozzanak, hanem egy közösség tagjainak érezzék magukat.

"Az a küldetésünk, hogy vezető európai közösséggondozási platformmá váljunk: hogy teljeskörű lehetőséget adjunk a tagoknak és a szélesebb vállalkozói körnek arra, hogy a közösségi irodának és az egyéb programoknak köszönhetően kapcsolatokat építsenek ki és kihasználják az egymásban rejlő lehetőségeket" - mondta Natalia Kiskova, a HubHub globális közösségi terekért felelős vezetője.

Az új irodát az eddigi helyszínekhez hasonlóan kapcsolatépítésre és közösségépítésre is használják majd: Pozsonyban például fiatal művészeknek szerveznek megnyitókat és kiállításokat az épületben, míg Varsóban a város második legnagyobb üzleti negyedében való elhelyezkedésének köszönhetően az irodával szomszédos vállalatokkal szoros kapcsolatot alakítottak ki és közös rendezvényeket szerveznek.

Különböző témákban tartanak majd előadássorozatokat, azzal a céllal, hogy a tagokat és a szélesebb közönséget is bevonják a közös gondolkodásba. Ehhez a helyi cégeket, egyetemeket és civil szervezeteket kérik fel partnerül.


 
 
CC BY NC SA