Szerdától péntekig tart a negyedik Startup Safari Budapest

Szerdától három napra startup fesztivállá változik a főváros, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a számukra érdekes cégekkel és szakmákkal, elsősorban a startup-kultúra és az e-köré csoportosuló üzleti szolgáltatások és társadalmi ügyek területeiről.

A budapesti Startup Safari-n olyan cégek nyitják meg kapuikat, mint az SAP, a Tresorit, a Google, a Codecool, a Prezi, de számos befektetési alapkezelő, kockázati tőkés tanácsadó cég, HR és kommunikációs cég is képviselteti magát.

Az idei programsorozat az előző éveknél is változatosabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik: barangolhatunk a VR játszóterén az EPAM szervezésében, AR sétát tehetünk a Népszigeten a T-Systems-szel, ön-és vállalkozásfejlesztést tanulhatunk hazai hírességektől a Loffice terepgyakorlatán és megpróbálhatjuk felvenni a tempót a Marvel univerzummal a "Wakanda kapujában – Az 5G hálózatok" eseményén.

A három nap során megismerkedhetünk a Mongo applikációval, ami segít a szülőknek megvédeni gyermekeiket az interneten található veszélyektől, a Bosch-tól pedig az önvezető autók legújabb fejlesztéseiről hallhatunk három szakember előadásán keresztül. A T-Systems "Csökkenő sorok-növekvő bevételek" előadásán megismerhetjük azt a mesterséges intelligencián alapuló videóanalitika rendszert, aminek segítségével optimalizálhatók a boltokban vagy akár a reptéren kialakult sorban állások.

A Startup Safari egy 2012-ben indult kezdeményezés, aminek fő célja a startupok világának megismertetése valódi munkakörnyezetben, a minél szélesebb közönség aktív és egyenrangú részvételével. Az első Safarit Berlinben rendezték, azóta Németországban több helyen is volt már, de világszerte összesen 25 várost sikerült meghódítania, például Rómát, Rigát vagy Sao Paulót.

Az idei háromnapos Startup Safari Budapest több, mint 300 programmal várja az érdeklődőket 100 helyszínen mintegy 5000 résztvevővel. Néhány program már most megtelt, ezért érdemes minél előbb lefoglalni a helyeket az előadásokra a minél sűrűbb és izgalmasabb szafarizás érdekében!


 
 
CC BY NC SA