Ismét várja a jelentkező csapatokat az OTP Bank startup programja

Az OTP Startup Partner programba bekerülő cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a bankkal közösen innovatív banki teszt projektet valósítsanak meg. A munkát mentorok és szakértő partnerek is segítik majd, amelyre idén november 22-ig lehet jelentkezni.

Az OTP Bank immár harmadik alkalommal indítja el az OTP Startup Partner programot, amelyre idén november 22-ig jelentkezhetnek az intenzív növekedési fázisban lévő startupok. A program idén két újdonságot is tartogat a jelentkezők számára. Idén először az OTP Bankcsoport öt külföldi leánybankja is bekapcsolódik a programba, emellett a program kiegészül egy 6 hónapos további együttműködést támogató, ún. rollout időszakkal. Ez a lehetőség a legjobban teljesítő cégek számára lesz nyitva.

A startupok kiválasztása idén is három lépcsőben történik majd. Az online jelentkezési lap kitöltését követően a továbbjutó jelöltek egy online interjúra kapnak meghívást az OTP Banktól, amelyen már a kapcsolódó szakterületek képviselői is részt vesznek, végül a legerősebb jelöltek egy kétnapos Selection Camp esemény keretében jövő januárban személyesen is találkoznak a Csoport döntéshozóival Budapesten.

A három hónapos pilot és mentoring időszakra 2020 március eleje és május vége között kerül sor. Ez idő alatt főként online csatornákon zajlik majd a közös munka, a cégek képviselőinek csak pár napra szükséges Budapestre vagy a velük kísérleti projektet megvalósító más leánybank székhelyére utazniuk.

A közös tesztprojektek eredményeit a május végi Demo Day-en mutatják majd be a startupok a bankcsoport vezetése, befektetők, valamint számos hazai és nemzetközi partner nagyvállalat képviselői előtt. Az ezt követően kiválasztott, leginkább ígéretes startupok a 6 hónapos rollout fázisban folytathatják az együttműködést.

Az OTP Startup Partner programról további információk az OTPStartup.com honlapon érhetőek el.


 
 
CC BY NC SA