Egymillió eurós fődíj várja a CEE Startup Challenge-re jelentkezőket

Az innovatív startup cégek most egymillió eurós fődíjért versenyezhetnek a CEE Startup Challenge versenyen, amelyet a Vestbee befektetési platform szervez a közép-kelet-európai régió szereplőinek. A fődíj mellett számos különdíjat is nyerhetnek a versenyzők.

A Vestbee, a régió egyik meghatározó online befektetési platformja ismét megrendezi a térség szereplőit célzó CEE Startup Challenge versenyt, ahol a legjobbaknak olyan elismert befektetők előtt lesz lehetőségük bemutatkozni mint Accel, TMT Investments, Balderton Capital, Notion Capital, Credo Ventures, Engie New Ventures, Talanx, Adamed, Alfabeat, Iron Wolf Capital, Apex Ventures, Hiventures, Trind VC, Open Circle Capital, bValue, 70Ventures és Innovation Nest.

A CEE Startup Challenge fődíja mellett az idei versenyen számos különdíjat is nyerhetnek a versenyzők. Az egyik legnagyobb különdíj az energetika és a mobilitás területén aktív csapatokat célozza, akiknek lehetőségük lesz egyenes ágon bekerülni az InnoEnergy Highway akcelerációs programba.

A versenyben résztvevők további támogatásokban is részesülnek. A kiválasztott csapatok média-támogatást, belépőket meghatározó konferenciákra, kedvezményes üzleti szolgáltatáscsomagokat, valamint üzleti képzést is kapnak a verseny partnereitől.

A szervezők november végéig várják az ICT, SaaS, AI, Analitika, Big Data, Fintech, Okos Város és Otthon, megoldások Cities & Home, Ipar 4.0, Egészségügy, és Fenntarthatóság területeken tevékeny csapatok jelentkezését.

További információk a programról és a részvételi lehetőségekről a CEE Startup Challenge oldalán olvashatóak.


 
 
CC BY NC SA