Újabb coworking irodát nyit májusban a Loffice Budapest belvárosában

A közösségi iroda modell hazai úttörőjeként a Loffice immár tíz éve biztosít startup vállalkozásokra szabott bérleti megoldásokat. E cégek növekedési igényeit látva most a szolgáltatott iroda konstrukciót próbálják elérhetővé tenni a “kicsik” számára is.

A népszerű szolgáltatott irodamodell előnye az, hogy a bérbeadó minden, az üzemeltetéssel és karbantartással kapcsolatos feladatot és terhet átvállal. A recepciós beléptetéstől, a postai levelek átvételén keresztül, akár a gyümölcskosár bekészítéséig minden, a működéshez szükséges apró feltételt a saját igényeire szabottan, egy gördülékenyen működő, jól szervezett és automatizált csomagban kap meg a bérlő.

A Loffice 2020 májusában nyíló, közösségi koncepción alapuló 8. kerületi irodaépületében "butik" szemlélettel igyekeznek minél felhasználóbarátabb módon kialakítani kisiroda-csomagjainkat, valamint azon dolgoznak, hogy a coworking iroda szellemiségét és előnyeit minden, a szolgáltatásunkat igénybe vevő személyre és cégre kiterjesszék.

A munkatér egyrészt az első emeleten kialakított coworking iroda és az egyes szinteken elérhető szolgáltatott stúdió irodákban testesül meg. Alkotótérül a földszinten helyet kapott, kertkapcsolatos rendezvénytér, és a coworking irodából megközelíthető tetőterasz, illetve a számtalan erkély és a közösségi konyha szolgál.

Élettér tekintetében egy új funkciót mutat be a Loffice: a "coliving" koncepcióját, amely a közép- és hosszútávú szálláshely-szolgáltatás legújabb, globális terméke, az elidegenedett városi lét szükségszerű reakciója felgyorsult világunkra.

A coliving szálláshely nemcsak felszerelt, stílusosan berendezett és gyors internetkapcsolattal rendelkező apartmanokat, hanem barátokat, társakat és egy közösséghez tartozás lehetőségét is nyújtja. Az egyre növekvő számú digitális nomád és világot járó életmódot folytató szabadúszó számára egy ilyen lakóközösség segíthet bekapcsolódni egy még ismeretlen város vérkeringésébe. A "valahova tartozás" komfortérzete mellett egy épületen belül biztosítja az irodai és lakás funkciókat, valamint a közösségi programok széles skáláját is.


 
 
CC BY NC SA