Egymillió eurós fődíj várja a CEE Scaleup Challenge-re jelentkezőket

A gyors növekedési fázisban lévő scaleup cégek most egymillió eurós fődíjért versenyezhetnek a CEE Scaleup Challenge versenyen, amelyet a Vestbee befektetési platform szervez a közép-kelet-európai régió szereplőinek. A verseny teljes mértékben online zajlik.

A Vestbee, a régió egyik meghatározó online befektetési platformja újabb versenyt szervez a térség szereplőinek. Ezúttal a gyors növekedési fázisban lévő scaleup cégek célzó CEE Scaleup Challenge versenyt, ami most teljes mértékben online zajlik.

A régióból jelentkező cégek a Next Road Ventures 1 millió eurós befektetésért versenyeznek, a legjobbaknak olyan további elismert befektetők előtt lesz lehetőségük bemutatkozni mint InnoEnergy, Accel, Balderton Capital, Credo Ventures, Alfabeat, Iron Wolf Capital, bValue, Simpact, PROfounders Capital, Engie, PGE Ventures, Talanx, Amazon és EIT Digital.

A CEE Startup Challenge fődíja mellett az idei versenyen számos különdíjat is nyerhetnek a versenyzők. Az egyik legnagyobb különdíj az energetika és a mobilitás területén aktív csapatokat célozza, akiknek lehetőségük lesz egyenes ágon bekerülni az InnoEnergy Fast Track to Investment akcelerációs programjába.

A versenyben résztvevők további támogatásokban is részesülnek. A kiválasztott csapatok média-támogatást, belépőket meghatározó konferenciákra, kedvezményes üzleti szolgáltatáscsomagokat, valamint üzleti képzést is kapnak a verseny partnereitől.

A szervezők március 29-ig várják az ICT, SaaS, AI, Analitika, Big Data, Fintech, Okos Város és Otthon, megoldások Cities & Home, Ipar 4.0, Egészségügy, és Fenntarthatóság területeken tevékeny csapatok jelentkezését.

További információk a programról és a részvételi lehetőségekről a CEE Startup Challenge oldalán olvashatóak.


 
 
CC BY NC SA