Idén az online térbe költözik az ötödik Budapest Startup Safari

Április 23-án és 24-én a jelenlegi kihívásoknak megfelelve online elérhető előadásokkal, workshopokkal, interaktív programokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, networking lehetőségekkel készülnek az immár ötödik Budapest Startup Safari szervezői.

A Startup Safari egy olyan országokon átívelő kezdeményezés, ami által világszerte megismerhetik az emberek a közelükben működő startupokat és vállalkozásokat és azok legújabb fejlesztéseit. A budapesti csapat is általában kétnapos belvárosi bulival összekötve mutatja be a startup ökoszisztéma regionális képviselőit. Ilyenkor előadásokkal, workshopokkal, irodalátogatásokkal, meetupokkal töltik meg a várost, a cél a tudásmegosztás, egymás megismerése, új üzleti és emberi kapcsolatok kialakítása, a közös fejlődés.

A koronavírus azonban új kihívások elé állít mindannyiunkat, jelen helyzetben kizárólag az online tér az, ami biztonságos mindenki számára, a következő időszakban úgy tűnik erre kell berendezkedni. Egyre többen dolgoznak már home office-ban, a Budapest Startup Safari pedig bejelentette a home conference intézményét.

"Azt a fontos üzenetet szeretnénk közvetíteni, hogy a tudásmegosztás nem áll meg, beszélgethetünk, kapcsolódhatunk, tanulhatunk, ismerkedhetünk egymással az online térben is, minden eszköz és módszer a rendelkezésünkre áll ehhez! A Budapest Safarival célunk megmutatni, mennyi lehetőségünk van, milyen széles skálán mozognak a hazai és nemzetközi startup és digitális világ szolgáltatásai, illetve az, hogy hasznos tanácsokat adjunk a mindennapokhoz és továbbítani tudjuk a rengeteg tudást, gondolatot, tapasztalatot, ami az előadók birtokában van" - mondta Kovács Péter, a Budapest Startup Safari társalapítója.

Április 23-án és 24-én a jelenlegi kihívásoknak megfelelve a Budapest Startup Safari szervezői aktuális témákkal, kérdésekkel, válaszokkal készülnek. Hogyan reagálunk a hirtelen jött változásokra? Hogyan gondolkodjunk közösségben? Hogyan lehet sikeres a vállalkozásunk? Mik a legújabb technológiai fejlesztések? Hogyan tudjuk azokat beépíteni a hétköznapjainkba? Hogyan tervezhetjük közösen a jövőt? A résztvevők kérdezhetnek, kapcsolódhatnak, ismerkedhetnek és egy erős tudásanyagot kapnak a két nap alatt.


 
 
CC BY NC SA