New Tech Meetup

New Tech Meetup

Budapest, Magyarország

Program:

  1. Balogh Károly (Charlie): MorphOS – A kék pillangó kultusza
    Egy tiltott név, egy csakazértis operációs rendszer. Hogyan csiholjunk új életet rohadt almákba, mit keresnek lepkék a strandlabda körül, hogy kerülnek lengyelek az Antarktiszra, és kinek jó ez egyáltalán?
  2. Szekeres Péter és Csikós Zoltán (Neticle Technologies Kft.): A web elemzése a Neticle-lel - Hogyan találjuk meg és hogyan tálalunk egy webes írást?
    A Neticle-lel automatikusan számszerűsítjük a véleményeket, és összefoglaljuk a szövegeket a magyar webről közel valós időben. Bemutatjuk, hogyan jut el a weben megjelent szöveg, írás, poszt addig, hogy megjelenik a Neticle felületen elemezve és feldolgozva. A folyamaton végighaladva 2 fő technológiai részről fogunk beszélni: a saját fejlesztésű, egyedi újralátogatási algoritmussal rendelkező crawlerünkről és az automatikus szövegelemzőnkről.
  3. Dudás László (Neonia): QUARGO az új QR kód olvasó
    A QUARGO előnyösen ötvözi a QR kódban rejlő adatbázis illesztési lehetőségeket és az Augmented reality látványos megoldásait.
  4. Faragó Péter és Benedek Balázs (Skawa): „My very nice startup is going global now”
    Milyen tapasztalatok, felmérési eredmények állnak rendelkezésre a világban a startupok lokalizációs stratégiájával kapcsolatban? Hogyan nő a konverzió, ha +1,2,3,5 nyelven jelenítik meg a szolgáltatást?
  5. Balogh Péter (Nemesys Games): Mobil játékfejlesztés

Helyszín

MÜSZI - Corvin Áruház 3. emelet

Blaha Lujza tér 1-2., Budapest (térkép)

 
 
CC BY NC SA