Lean Startup Konferencia közvetítés, Szeged

Lean Startup Konferencia közvetítés, Szeged

Szeged, Magyarország

December 3-án, helyi idő szerint 17:00 és 03:00 óra között kerül megrendezésre a világ egyik legnívósabb startup konferenciája, a The Lean Startup Conference, melyet élőben közvetítünk egyenesen San Francisco-ból, a Szilícium-völgyből! A konferenciát megelőzően a magyar startup élet szereplői, valamint sikeres szegedi startupok tartanak előadást a startup világról valamint hazai és külföldi tapasztalataikról! A rendezvény során a résztv evőknek lehetőségük lesz a budapesti közvetítés résztvevőivel megosztani gondolataikat egy Twitter falon keresztül!

A helyszínen wi-fi internetkapcsolat biztosítva lesz a résztvevők számára. (A Szegedi Tudományegyetem helyi hálózata Windows 8 operációs rendszert használó eszközökkel nem kompatibilis.)

A konferencia közvetítése angol nyelvű, bővebb információ a konferencia weboldalán: http://leanstartup.co/

A rendezvénynek nincs részvételi díja, az ingyenes regisztráció itt található. Szeretettel várunk minden innováció és technológia iránt érdeklődő személyt rendezvényünkön!

A rendezvény a SZTE - Gazdaságtudományi Karának, a SzegedBoost csapatának, valamint a Szegedi Vállalkozói Klubnak a közös rendezvénye.

 
 
CC BY NC SA