DebTech - Innovációs forradalom

DebTech - Innovációs forradalom

Debrecen, Magyarország

Eleged van abból, hogy sokkal több helyen szerepel az “innováció” szó, mint ahány jó projekt van a városban? Szeretnél értelmes projekten, értelmes emberekkel dolgozni, világszínvonalú terméket létrehozva Debrecenben? Vagy van egy olyan ötleted, amit szívesen elindítanál? Vagy esetleg van annyi megtakarításod, aminek a ~10%-át rizikós projektekbe fektetnéd? Vagy van annyi szabadidőd, amiben segítenél a debreceni innováció megújítását célzó tevékenységünknek? Kíváncsi vagy, hogy hogyan és miből lehet valóban innovatív startup projekteket csinálni? Keresel egy olyan társaságot, ami nyitott, konstruktív és korrekt?

Akkor gyere el kedd este a Roncsba!

Mi ezzel a témával foglalkozunk lassan két éve, elmondjuk, amit tudunk a hazai és nemzetközi helyzetről, lehetőségekről, buktatókról. Az egyik legsikeresebb ilyen előremutató projekt épp debreceni (stock.xchng)! – Látható, hogy lehet tisztességes úton is szép sikereket elérni.

Hiszünk abban, hogy Debrecenben minden adott a sikerhez, és rajtunk – rajtatok múlik minden. Könnyűnek mondjuk nem könnyű a startupélet :) de mi elmondjuk, amit tudunk, elmondjuk, hogy tudtok elindulni, milyen buktatókra érdemes készülni, és szívesen segítünk mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk.

Az este célja, hogy megismerjük egymást, és hogy összerakjunk egy olyan közösséget, ami végre visszaadhatja a régi értelmét az innovációnak. Formális előadás nem lesz. Belépődíj nincs. Várunk szeretettel! Mivel a helyszín befogadóképessége véges, kérlek jelezz vissza ha jössz.

Helyszín és időpont

Helyszín: Roncs Bár, Csapó utca 27., Debrecen

Időpont: 2012 december 11, 18:00

 
 
CC BY NC SA