Startupper edzőtábor

Startupper edzőtábor

Budapest, Magyarország

Ha már tudod, hogy szeretnél kilépni a versenypályára üzleti ötleteddel vagy futó vállalkozásoddal, a következő mérföldkő pedig a tőkebevonás, érdemes egy napot szánni arra, hogy végignézd, minden a helyén van-e. Az előadások legfeljebb 30 percesek, a többi műhelymunka.

A program

  • Ellenőrzőlista verseny előtt: a projekt
    Nézzük végig, minden kíváncsi, fontos és kínos kérdésre választ tudsz-e adni, vagy meg tudod-e indokolni, miért nincs válasz. A fő kérdések: termék, piac, üzleti modell, a piacelérés módja, költségstruktúra, bevételi struktúra, növekedés, exit. Ne ess kétségbe, ha ennek a tréningblokknak a végén több nyitott kérdés lesz, mint az elején.
  • Masszázs a csapatkapitánynak
    Minél koraibb fázisú a projekt, annál nagyobb igazság: a befektető a zsokéra tesz, nem a lóra. Nézzük meg, ki a zsoké, mit lehet tudni róla, és hogyan lehet a legszebbre formálni ezt a képet. Nézzünk rá ugyanilyen szemmel a csapatra is. Self-branding, networking a legegyszerűbb eszközökkel.
  • Hol a startvonal?
    Áttekintjük a startup-versenyek világát. Ki kicsoda itthon, kitől mit várhatsz, mire figyelj, hol dördül el az indítólövés.
  • Q&A
    Talán a legfontosabb része a napnak: elkövetünk mindent, hogy az éppen jelen lévő csapatok és ötletek konkrét, személyre szabott segítséget is kapjanak. Kérdezz, mesélj, tanulj.

Helyszín és időpont

Helyszín: The Hub, 1065 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Időpont: 2013 március 2., 09:00-18:00

Belépő: 12,000 február 22-ig, utánna 16,000 forint.

 
 
CC BY NC SA