Co-Founder Speed Dating

Co-Founder Speed Dating

Budapest, Magyarország

Van egy innovatív technológiád, amit szeretenél hasznosítani, de nincs társad, aki segítene neked? Vagy van egy jó üzleti ötleted, amihez technológiát keresel?

Ha ezen kérdések bármelyikére igen a válaszod, akkor gyere Te is a The Founders Hive „Co-Founder Speed Dating” rendezvényére, és találj magadnak alapító társat, akivel együtt valósíthatjátok meg az ötleteiteket.

Ha van prototípusod vagy már ahhoz közeli technológiád, regisztrálj a The Founders Hive Hungary Facebook oldalán, és az esemény weboldalán töltsd ki a jelentkezési lapot angolul, hogy bekerülhess azon 6 szerencsés projekt közé, akik 10 percben prezentálhatják ötleteiket ezúttal nem befektetőknek, hanem potenciális alapító társaknak.

Azok jelentkezését is várjuk, akik nem rendelkeznek saját technológiával, de érzik magukban a képességet és elszántságot ahhoz, hogy alapító társak legyenek a jövő startup-jaiban. Nekik a prezentációk után lesz lehetőségük személyesen találkozni a startup projektekkel 5-5 perces rotációs rendszerben.

Helyszín és időpont

Helyszín: Colabs Startup Center , 1056 Budapest, Irányi utca 3.

Időpont: 2013. március 7., 17:00

Belépő: Ingyenes, regisztráció itt.

 
 
CC BY NC SA