Startup Budapest: A tökéletes sales weblap

Startup Budapest: A tökéletes sales weblap

Budapest, Magyarország

A prezentációkon körüljárjuk, hogy milyen feltételeknek és hogyan kell megfelelnie egy weblapnak, ha annak az internetes értékesítés vagy értékesítés támogatás a célja.

  1. Molnár Mihály - Head of marketing, Nordtek
    "A Nordtek Imexco Kft marketing vezetője, online marketing szakember. A cég fő tevékenységének számító csomagolóanyag iparágban dolgozik az e-kereskedelem meghonosításán nemzetközi szinten, emellett tanácsadóként részt vett és vesz webes projektekben számos iparágban. Fő szakterülete az online marketing stratégia- és folyamattervezés."
  2. Lukács Krisztián - CEO, Web&Flow
    "1995 óta foglalkozik IT megoldásokkal. A kezdeti időkben hardvert tervezett és operációs rendszert írt beágyazott rendszerekre, majd 2000 környékén átállt a webes fejlesztésekre. Az új technológiák megjelenése és az internet, a kereső optimalizálás irányába terelte, mely területen 2005 óta vezet sikeres projekteket, tart előadásokat. A folyamatos vevői igényekből kiindulva rájött arra, hogy a piacon hiányzik egy olyan keretrendszer, amely a keresőmotorok számára a legnagyobb mértékben képes alkalmazkodni. Ennek végeredményeként úgy döntött 2008 decemberében, hogy megalkotja a SEO CMS-t."

Helyszín és időpont

Helyszín: Duna Tower, B. torony, 15. emelet - 1138 Budapest, Népfürdő u. 22.

Időpont: 2013. március 12., 19:00-21:00

 
 
CC BY NC SA