Tanácsadókról őszintén: startupper-tapasztalatok

Tanácsadókról őszintén: startupper-tapasztalatok

Budapest, Magyarország

Kell-e egyáltalán nekem tanácsadó? Honnan tudom, hogy kivel dolgozzak? Hogyan válasszak? Kit ne válasszak? Mi történik a befektető elé kerülésem után a tanácsadóval? Mi az ő érdeke?

5 x 7 aktív perc a tapasztalatokról:

  • a magyar startup-tanácsadói piacról, a szakmáról és a lelkiismeretről,
  • arról, hogy kit mire lehet, mire érdemes, és
  • milyen esetekben, miért kell tanácsadót használni,
  • mik a megfontolandó döntési szempontok,
  • mik a jó és rossz tapasztalatok, hogyan érjük vagy kerüljük el őket.

Hallunk kimagasló siker- és rémtörténeteket szolgáltatói és ügyféloldalról is, mert ezek is vannak a piacon. Hogy te ne akadj bele ezekbe, hogy biztosan és olcsón felismerd, ha valami nem teljesen tiszta, érdemes meghallgatnod. Az eladók ez alkalommal: Szentirmai-Joly Zsuzsanna, Falus Tamás, Szabó Dávid, Fejér Péter, Dehelán Gábor.

Szentirmai-Joly Zsuzsanna sikeres magyar designer: Laokoon-projektjével sorra hozza el a nemzetközi díjakat. Ahhoz viszont, hogy ebből százmilliós befektetés és aztán működő vállalkozás legyen, ő is tanácsadókra bízta magát. Az első év jó és rossz tapasztalaiból fogalmazza meg nektek mindazt, ami segíthet a tanácsadóválasztásban és a tanácsadókkal való közös munkában.

Mellette még olyan előadókat hívtunk meg, akik szintén saját bőrükön tapasztalták és tapasztalják azt, mi az előrehaladás ára.

Helyszín és időpont

Helyszín: The Hub

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Időpont: 2013. március 28., 08:00

Belépő: 1500 Forint

 
 
CC BY NC SA