Startup Weekend Budapest

Startup Weekend Budapest

Budapest, Magyarország

A Colabs Startup Center szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Startup Weekend sorozat budapesti eseménye, melynek keretében több mint 50 innovatív és ambíciózus fejlesztő, designer, marketinges és vállalkozó jön össze egy hétvégére, hogy egymással új csapatokat alakítva jussanak el egy-egy startup ötlettől a termék vagy szolgáltatás beindításáig mindössze 54 óra alatt.

Mindeközben a csapatok nem csak az idővel, de egymással is versenyeznek ami egy olyan intenzív és inspiráló légkört hoz létre amiben nem létezik lehetetlen. A hétvégi munkában tapsztalt szakemberek és vállalkozók mentorként segítik a résztvevőket, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni projektjeikből.

A versenyző csapatok közül a legnépszerűbb idén elnyeri a “The project that calls for a Carlsberg” díjat, amely az elismerés mellett 200.000 Ft pénzdíjazást is jelent.

Kiknek szól a rendezvény?

  • Tehetséges szakembereknek, akik kipróbálnák mire képesek extrém körülmények között
  • Innovatív ötletgazdáknak, akik 3 nap alatt beindítanák projektjüket egy kiváló csapattal
  • Mindenkinek, aki érzi magában az alkotóvágyat és az elszántságot, hogy új projektbe fogjon

Eddig több mint 100.000 szakember vett részt a világszerte csaknem 1100 alkalommal megrendezett eseményen, és az eredmények elképesztőek: a frissen alakult projektek 20%-a olyan jól sikerül, hogy a Startup Weekend után vállalkozásként tovább élnek.

Helyszín és időpont

Helyszín: Colabs

Cím: 1056 Budapest, Irányi utca 3.

Időpont: 2013. április 5-7.

Regisztráció: budapest.startupweekend.org

 
 
CC BY NC SA