Bridge Budapest: Álmokból üzletet – lesz-e magyar Facebook?

Bridge Budapest: Álmokból üzletet – lesz-e magyar Facebook?

Budapest, Magyarország

Lehet-e nemzetközileg is sikeres üzletet építeni Magyarországon? Hogyan lehet eljutni Budapestről akár a Szilíciumvölgybe? Hogyan lesz globális siker egy ötletből? Hogyan valósíthatja meg egy fiatal az álmait?

Erről beszélgetnek a Prezi, a Ustream és a LogMeIn alapítói:

  • Anka Márton, a LogMeIn alapítója,
  • Árvai Péter,a Prezi társalapítója,
  • Fehér Gyula, a Ustream társalapítója,
  • Halácsy Péter,a Prezi társalapítója,
  • Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője,
  • Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója,
  • A moderátor Veiszer Alinda, műsorvezető.

A Magyarországnak hírnevet hozó cégek alapítói nemcsak azt mesélik el a közönségnek, hogy jutottak el Budapestről a Szilícium-völgybe, és hogyan építették fel világsikerű cégeiket.

Egy éve összefogtak, hogy átadjanak valamit Magyarországnak, a magyar fiataloknak: hogy hogyan merhet egy fiatal álmodni, és hogy tudja ötleteit megvalósítani. Létrehozták a Bridge Budapest-et, hogy saját példájukkal és a fiatalok támogatásával megmutassák: a siker nem csoda, hanem kemény munka és egy kis szerencse kérdése. Azt szeretnék, ha Magyarország nevével újra összekapcsolódna a nyitottság, kreativitás, az innováció és a bátorság.

Az eseményen meghirdetik fiataloknak és újságíróknak szóló ösztöndíjukat, melynek keretében a fiatalok több hónapon át bepillantást nyerhetnek a Facebook, a Soundcloud, a Twitter, a Logmein, a Prezi vagy a Ustream munkájába San Franciscoban, Berlinben, Bostonban és Budapesten. A kerekasztalbeszélgetést követően a közönség kérdezheti a vendégeket.

A részvétel ingyenes, de korlátozott a férőhelyek száma, a részvétel regisztrációhoz kötött.

Helyszín és időpont

Helyszín: Design Terminál, Erzsébet tér 13., Budapest

Időpont: 2013 április 10., 16:00

Regisztráció: bridgebudapest.eventbrite.com

 
 
CC BY NC SA