HMC Meetup: Startup Marketing

HMC Meetup: Startup Marketing

Budapest, Magyarország

Az elmúlt időszakban nagyon felkavaródott az állóvíz idehaza 'startup' témában. A Prezi, Ustream, LogMeIn gigasikerei mellett sok tucatnyi kisebb hazai sikertörténetre is büszkék lehetünk, illetve mindemellett „talán” a JEREMIE-programok milliárdjainak is hála egy egészen új ökoszisztéma kezdett el cseperedni. Mi is szeretnénk hozzájárulni a cseperedéshez azzal, hogy belecsapunk a lecsóba egy újabb startup fókuszú tudásmegosztás erejéig. Startup-esettanulmányok, hasznosítható marketingpraktikák és rozéfröccs várható.

Program

  1. Kaizer Gábor (Co-Founder, ReVISION): Megnyitó & bemelegítés
    Az olcsó marketing-hús leve
  2. Locher Tamás (CEO, Purpose Industries): Startup PR
    Tamás az egykori LOOKK.com közösségi fashion platform (http://www.crunchbase.com/company/lookk) társalapítója. Tamás a saját startup marketing tapasztalatairól fog mesélni.
  3. Sallai Dani (Senior Account Manager, Higher Click): toptal.com & flikli.com case studies
    Viszonylag ritkán esik meg, hogy 3 angolszász srác Thaiföldön történt megismerkedésük után úgy döntsön, hogy Budapestre költöznek SEO ügynökséget építeni. A Higher Click olyan ügyfeleknek dolgozott az elmúlt években már a Dohány utcai irodájukból, mint az Atari, a neves chef, Nigella vagy épp a 99designs.com startup. Dani vezető tanácsadó a cégnél és két inbound esettanulmányukat fogja megosztani velünk a meetupon.
  4. Kathrin Folkendt (Marketing Consultant, sector5): AARRR and other startup marketing tips, from Vienna with love
    Kathrin többek közt két izgalmas rendezvényt is szervez Bécsben, az International Geek-Together mellett pár hónapja elkezdtek egy Startup Marketing Vienna meetup-ot is. Ennek apropójából elhívtuk előadni Kathrint, hogy élénkítsük a Monarchnia-beli marketing know-how cseréjét.

Helyszín és időpont

Helyszín: Holdudvar

Cím: Budapest, Margitsziget

Időpont: 2013. május 30., 19:00-21:00

 
 
CC BY NC SA