HMC Meetup: Startup Marketing 2.0

HMC Meetup: Startup Marketing 2.0

Budapest, Magyarország

Az elmúlt időszakban nagyon felkavaródott az állóvíz idehaza 'startup' témában. Sok tucatnyi kisebb hazai sikertörténetre is büszkék lehetünk -, illetve mindemellett „talán” a JEREMIE-programok milliárdjainak is hála egy egészen új ökoszisztéma kezdett el cseperedni. Mi is szeretnénk hozzájárulni a cseperedéshez azzal, hogy belecsapunk a lecsóba egy újabb startup fókuszú tudásmegosztás erejéig. Startup-esettanulmányok, hasznosítható marketingpraktikák és rozéfröccs várható.

Program

  • Peter Lada (Co-founder, CTO @ EasyPairing.com): Videóinterjú New York-ból
    Péter New York-ban közel egy éve építi az easypairing.com-ot, ami éttermeknek segít a munkaerő-toborzásban. Beszélgettünk egy hosszabbat New York-ról, az ottani 'Silicon Alley'-ként becézett startup ökoszisztémáról és természetesen arról is, hogy a saját marketingjük kapcsán mik a tapasztalatok.
  • Szánttó Péter (Founder @ B Creative): Startup rock sztárság - avagy mi az X-faktor a startup marketingben
    Az ifjú titán a University of Southern Californián, a világ egyik legjobb StartUp képzésén tanult és ért el sikereket. Nemzetközi partnerekkel működött együtt, mint a Time-Warner cégcsoport, L'Oreal, vagy Triptrotting start-up. Magyarországon többek közt az OTP mobil szakértője, valamint az Eon-nak, Sanoma-nak és különböző KKV-knak segít közösségi hálózatokon és mobilon való termékfejlesztés, -bevezetés, marketing területeken.
  • Papp Gábor (Social Guru @ iCatapult): A full-stack marketing
    Az előadás bemutatja a startup marketing legfontosabb elemeit, az inbound és outbound elemeket, részletesen kitérve a full-stack marketing fogalmára.
  • Szabó László (Growww Digital): PPC - fókuszban a ROI
    Laci a CEE piac egyik legjobb SEM, analitika és konverziós szakemberet. Ő viszi a piacvezető szlovákiai állásportál (Profesia.sk), a hazai piacvezető social shopping (Bónusz Brigád), a Szlovákiában piacvezető elektronikai (mall.sk) és magyar mall.hu portálok SEM marketingjét.

Helyszín és időpont

Helyszín: Holdudvar

Cím: Budapest, Margitsziget

Időpont: 2013. június 25., 19:00-21:00

 
 
CC BY NC SA