HMC Meetup: Startup Marketing

HMC Meetup: Startup Marketing

Budapest, Magyarország

A kétezres évek első évtizedeiben számos iparágban az ún. startup cégek felelősek a piacra érkező sikeres innovációk nagy részéért. És persze a média és olykor direkten, olykor indirekten a marketing iparágak sem kivételek ez alól, sőt...

Ráadásul az elmúlt időszakban nagyon felkavaródott az állóvíz idehaza is 'startup' témában. Prezi.com, Ustream, LogMeIn, livejasmin-dot-com / Docler Holding gigasikerei mellett sok tucatnyi kisebb hazai sikertörténetre is büszkék lehetünk -, illetve mindemellett „talán” a JEREMIE-programok milliárdjainak is hála egy egészen új ökoszisztéma kezdett el cseperedni. Mi is szeretnénk hozzájárulni ehhez a pezsgéshez azzal, hogy belecsapunk a lecsóba egy újabb startup fókuszú tudásmegosztás erejéig.

A mostani meetupon valahol ott folytatjuk, ahol az előzőeken abbahagytuk. Marketing-esettanulmányok, hasznosítható knowhow-praktikák várhatóak - hazai startup arcoknak azért, hogy könnyebben jöjjön a traction, a digitális marketinges-médiasoknak meg azért, hogy lássák-értsék-használják a legfrissebb vívmányokat.

Előadók

  • Bogár Bence (startup incubation lead @ Kitchen Budapest):
    Út az első 1000 felhasználóhoz
  • Szabó Zsuzsa (co-founder @ Antavo):
    Nyereményjátékok startupoknak - egy marketing szoftver társalapítójának marketing tippjei
  • Király András (project leader, head of MTA @ CarnationGroup):
    Local to Global – Piacralépési technikák Startupoknak

Helyszín és időpont

Helyszín: Holdudvar

Cím: Budapest, Margitsziget

Időpont: 2013. augusztus 27., 19:00-21:00

 
 
CC BY NC SA