Debreceni Startup Meetup

Debreceni Startup Meetup

Debrecen, Magyarország

Még az idei év tavaszán megrendezésre került az első debreceni startup meetup, mely sajnos nem vált rendszeressé. Pedig mind az igény, mind az akarat megvolt, megvan, hogy ebből bizony egy rendszeres alkalom legyen. Úgyhogy jó sok fejtörés, mérlegelés és ötletelés után úgy döntöttünk, hogy melléállunk a dolognak, és folytatjuk, ami elkezdődött!

A Startup meetupokat szeretnénk rendszeressé tenni. Ezek célja egyszerű, de nagyszerű. Havi szinten legalább egyszer össze szeretnénk hozni azokat az embereket, akiket érdekel ez a téma. Akik szeretnének startupot indítani, érdeklődnek, vagy esetleg már dolgoznak is egyen, netalántán csatlakoznának egy-egy ígéretesebb ötlethez. Ráadásul a következőre alkalomra nem is kell már sokat várni! Alig 2 hét múlva fog megrendezésre kerülni, 2013. szeptember 19-én, 18.00 órától, a tervek szerint a Roncsban.

A Startup meetupnak 2 vendégelőadója lesz: Gregory Richard Tutton és Michael Dillhyon. Mindketten Svájcban élő amerikai sorozatvállalkozók és befektetők. Röviden beszélni fognak tapasztalataikról, arról, hogy miként lehet egy nem épp startup központnak nevezhető helyről sikertörténeteket építeni.

Helyszín és időpont

Helyszín: Roncs Bár, Debrecen, Csapó utca 27.

Időpont: 2013. október 8., 18:00

 
 
CC BY NC SA