Aswath Damodaran: Bizonytalanság a vállalatok értékelésében

Aswath Damodaran: Bizonytalanság a vállalatok értékelésében

Budapest, Magyarország

Regisztrálj és hallgasd meg korunk egyik legnagyobb vállalatértékelési szaktekintélyét! Prof. Aswath Damodaran, mint 2013. Herbert Simon-díjasa, november 7-én fog előadást tartani "Bizonytalanság a vállalatértékelésben" címmel.

A Rajk László Szakkollégium minden évben az üzleti tudományok egy kiemelkedő képviselőjének adományozza a Herbert Simon-díjat. A korábbi díjazottak között van Robert M. Grant vagy C.K. Prahalad. A díj részletes leírása itt található.

Az idei évben a kollégium a díjat, Prof. Aswath Damodaran-nak, a NYU Stern Üzleti iskolájának oktatójának adományozza. A díjat minden évben az üzleti tudományok egy kiválóságának ítéljük oda, aki a kollégisták gondolkozását meghatározta, alapvetően formálta. 

Prof. Damodaran a Vállalatértékelés, Vállalati pénzügyek és Befektetések menedzselése témákban alkotott kiemelkedőt. Nagy tekintélynek örvend, mint tanár és előadó. A Business Week a TOP 12 amerikai üzleti professzor között tartja számon. Doktori fokozatát és MBA-jét a UCLA-n szerezte.

Helyszín és időpont

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár

Cím: 1088 Budapest, Múzeum körút 6.

Időpont: 2013. november 7., 18:00

Jegyek: A belépés díjtalan, regisztráció itt.

 
 
CC BY NC SA