App!mobile: mobiltermék-fejlesztői konferencia

App!mobile: mobiltermék-fejlesztői konferencia

Budapest, Magyarország

A HWSW kiadó App! rendezvény- és képzéssorozatának részeként idén már harmadszor megrendezésre kerülő App!mobile mobiltermék-fejlesztői konferencia a hazai szakma legnagyobb fóruma, melyre idén már 750 vendéget várnak a szervezők.

A program gerincét továbbra is a fejlesztői, az üzleti és a UX-szekciók adják, ahol a legfrissebb szakértői trendeket mutatjuk meg a szokásos alapossággal. Az idei év kiegészítő témaköre az e-kereskedelem és a médiafelületek, ahol mindennél fontosabb a hatékonyság és a teljesítmény. Idén először 2 napos lesz a konferencia, az első klasszikus konferencia napot egy szűkebb, fókuszáltabb, mély szakmai tartalmakat adó workshop nap követi majd.

Az előadók között ugyanúgy találunk majd friss, új utakat kereső startupokat, mint kipróbált, nagyobb vállalatoknál edződött szakértőket. Idén már nem csak biztatjuk közönségünket a nemzetközi piac megismerésére, magunk is hozunk követendő példákat. A legfrissebb fejlesztői témák mellett az idei év speciális témája az e-kereskedelem és a média.

Helyszín és időpont

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Időpont: 2013. november 13-14.

Jegyek: Kaphatóak a konferencia honlapján.

 
 
CC BY NC SA