Logolás, időgazdálkodás, hatékonyság

Logolás, időgazdálkodás, hatékonyság

Budapest, Magyarország

Az előadó Horváth Győző (JustDoo). 1996-ban 2 év magánvállalkozás után alapította az Infocentrum Szoftver Stúdiót, mely elsősorban szoftver fejlesztéssel, internetes alkalmazások készítésével foglalkozik, 1997-ben pedig létrehozta a Hicomm Üzleti Kommunikációs Kft-t, amely cég üzletviteli és időgazdálkodás tanácsadással foglalkozik.

Győző látja el mindkét cégben az ügyvezetői teendőket, így nap mint nap találkozik a vezetők időgazdálkodási problémáival a saját tapasztalatain keresztül is. A két cég vezetése és a sok projekt kezelése szükségessé tetszi a megfelelő módszerek és eszközök használatát.

A hatékony munkaszervezés idővel a hobbijává is vált, így létrehozott egy módszertant és egy erre alapuló szoftveres eszközt is (JustDoo vállalkozás szervező). A JustDoo ma már több száz magyar vállalkozásnak segít abban, hogy szervezettebben és így hatékonyabban működjenek.

Egy gyakorlatias előadás keretében mutatja be az időgazdálkodás néhány nagyon fontos elemét és egy olyan módszert/szokást, amit napi szinten használva sokkal eredményesebben tudjuk leküzdeni a ránk zúduló feladatok áradatát. Az előadáson szó lesz még az időrablókról és arról is, hogyan lehet elkapni őket és csökkenteni a hatásukat.

Helyszín és időpont

Helyszín: Duna Tower, B. torony, 15. emelet

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 22.

Időpont: 2013. november 26., 18:45-19:45

 
 
CC BY NC SA