Business Espresso: Szerződések, ügyvédek, ellenőrzések

Business Espresso: Szerződések, ügyvédek, ellenőrzések

Budapest, Magyarország

Találkozz reggeli mellett azokkal, akik tudják, hogy az üzletet nem lehet elég korán kezdeni. Építs új kapcsolatokat és tanulj, cserélj tapasztalatokat. Ébresztő beszélgetés után érdemi networking.

  • Dr. Pajor Dávid
    A gazdasági társaság jogszerű működése nem csak azon múlik, hogy nem teszünk semmit, ami törvénybe ütköző, hanem első sorban azon, hogy olyan belső rendet alakítunk ki magunk körül, ami a jogszabályoknak megfelelő működést tesz lehetővé/követel meg, így külön odafigyelés nélkül is automatikusan helyesen fogunk cselekedni a mindennapi szituációkban. 
  • Varga Miklós
    Az iLandGuide bevezetésében részt vett amerikai közjegyző. Hogyan lépjünk be az USA piacára? Jogi folyamatok és egyéb lépések (találmányi, szabadalmi, franchise és license tennivalók) ajánlott sorrendje és sebessége.

A belépő 1.000 Forint, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok költünk.Végre megnyitott a H13 büféje, így friss kávét, és meleg pogácsát egyre rövidebb sorbanállással kapsz a pultnál. Ha jelentkezel, gondold komolyan és ne késs! Köszönjük!

Helyszín és időpont

Helyszín: H13 Diák és Vállalkozásfejlesztés­i Központ

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 13.

Időpont: 2013. november 28., 08:30-10:00

Belépő: 1000 Ft.

 
 
CC BY NC SA