Debrecen Tech Meetup, December

Debrecen Tech Meetup, December

Debrecen, Magyarország

December 10-én 18.00 órától megrendezésre kerül soron következő meetupunk, amit a sokat sejtető címből szerintem éles logikával már ki is következtettetek!

A decemberi meetupon a Spreadsong társalapítója, Máslányi Zsolt lesz a vendégünk. Ő arról fog beszélni, hogy miként építettek fel egy milliódolláros mobil üzletet sokadik próbálkozásra, USA-beli alapítótársával, Panamában, egy magánszigeten. És mivel jómaga is hajdú-bihari, így most tulajdonképpen kicsit hazalátogat hozzánk. Zsolt a Spreadsong CTO-ja, így ígérete szerint nem csak a cég üzleti, hanem technológiai érdekességeiről is fog mesélni.

Zsolt előadása után pedig újra Startup Standup! Ha van egy ötleted, startupod, mondanivalód, akkor azt nyugodtan jelezd nekünk email-ben. 2 percre Tied a színpad és a lehetőség, hogy akár egy Zsoltéhoz hasonló sztorid lehessen!

Az est hoppmestere ismét Bor Gergely lesz, a tőle megszokott lazasággal. A „hivatalos” program után pedig folytatjuk a már jól megszokott és várva várt sörözéssel, beszélgetéssel és netwörkinggel!

Program

  • 18.00 – 18.15: Welcome
  • 18.15 – 19.00: Máslányi Zsolt és a Spreadsong sztorija (majd kérdések)
  • 19.00 – 19.15: Startup Standup
  • 19.15 – 19.20: Hivatalos rész vége
  • 19.20 – 21.00: Sörözés (Amihez az első 40 regisztrálónak szokás szerint italjegyet ajándékozunk)

Várunk mindenkit. Gyertek, találkozzunk, dumáljunk, eszmecseréljünk, osszuk meg egymással a tapasztalatot!

Helyszín és időpont

Helyszín: Roncs Bár, Koncertterem

Cím: Debrecen, Csapó utca 27.

Időpont: 2013. december 10., 18:00

 
 
CC BY NC SA