Kudarckonferencia

Kudarckonferencia

Budapest, Magyarország

Kudarckonferencia, radikális őszinteséggel. Azt látjuk, hogy a sikerekről, a előrehaladásokról sok szó esik, de a vállalkozások árnyoldaláról, a kitartó küzdésről, a nehézségekről kevesen beszélnek. Most egyértelműen és gyorsan megfogható, használható tudást kapunk olyanoktól, akik éltek már át hasonlót, és képesek voltak kijutni a gödörből.

Olyan előadókat hívunk, akik emberi és üzleti oldalról is meg tudják mutatni, hogy milyen mélyről lehet visszajönni, hányszor és milyen módokon lehet felkelni és küzdeni kitartóan. Lesz olyan előadónk, akinek a vállalkozását szó szerint elvitte a víz, lesz házasságát vesztett sorozatvállalkozó, befektetésből befektetést pótló IT-vállalkozó, tehát a kezdő egyéni vállalkozótól a tőzsdei gondolkodásig megmutatjuk a kudarc spektrumát.

Előadók

  • Kádi Gábor
    2002-ben indult a történetünk, amikor is egy videojáték iparban dolgozó, és korábbi cégétől eljövő barátom megkeresett azzal a gondolattal, hogy alakítsunk egy videojátékokra szakosodott grafikai stúdiót. Én akkoriban a bankinformatikában tevékenykedtem, az egyik legnagyobb hazai pénzintézet informatikai rendszereivel foglalkoztam, és érdekelt egy teljesen más szektorba történő befektetés lehetősége. A céget megalapítottuk, és én jó táskás bácsiként működtem, élvezettel hallgattam a csillogó szemű terveket, és újabb és újabb pénzeket tettem ki az asztalra, amikor szükséges volt. A cég profilja a videojátékokhoz készülő grafikai tartalmak outsourse beszállítóként történő előállítása volt, nemzetközi piacra, megrendelőink a videojáték ipar fejlesztői, kiadói voltak. Kíváncsi vagy a folytatására?
  • Kóczán Gábor - Kacsakő Bisztró
    Mindenkit fűz ide egy emlék A népszerűség részben a helynek szól, nincs olyan környékbeli, aki ezer szállal (evezés, fürdés, séta, bográcsolás...) ne kötődne a folyóparthoz. A szomszédos Postás strand emberöltők óta fontos rekreációs része a városnak, a strandolás mellett szalonnasütő, vagy éppen koncerthelyszínként is népszerű. Számos idejáró szentendrei értetlenül kérdezi: hogy lehet, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe egy ilyen helyet nyitni? Nos, megvan az oka...
  • Valner Szabolcs - a Vatera magyar alapítója
    A közelmúltban Angliában, Németországban, Kínában, USA-ban és Luxemburgban szerzett nemzetközi tapasztalatokat, miközben egy befektetési alap létrehozásában, és nemzetközi akvizíciókban vett részt különböző szerepekben.Ami a Vatera-sztoriból kimaradt, és még annál is több
  • Szathmáry Viktor
    Első vállalkozása feljeszti ki 1999-ben Magyarország első internetes bróker rendszerét, a Concorde Directet, és viszi sikerre a chat.hu közösségi rendszert, amely eladásakor több mint egymillió regisztrált felhasználót számolt. 2001-2005 között a New York-i FreshDirect online áruház fejlesztési vezetője. Ez idő alatt az élelmiszeripari startup egy évi 200 millió dolláros bevételű kereskedővé nőtte ki magát. Budapestre visszatérve elsősorban e-commerce fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozik ami 2009-ben a Scarab Research Kft. megalapításához vezet. A Scarab Research innovatív e-kereskedők számára kínál egyszerűen integrálható viselkedés-alapú termékajánló szolgáltatást. De nem volt ez mindig így.
  • Németh Melinda
    Hamarosan az ő sztoriját is közzétesszük.

A belépő 1.500 Forint, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok fordítunk.

Helyszín és időpont

Helyszín: H13 Diák és Vállalkozásfejlesztés­i Központ

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 13.

Időpont: 2013. december 20., 17:30-20:30

Belépő: 1500 Ft.

 
 
CC BY NC SA