BME Hackathon

BME Hackathon

Budapest, Magyarország

Az Hackathon ötletverseny szervezői az induló vállalkozások egyedi adottságait és lehetőségeit ismerve és figyelembe véve mentorálják a versenyzőket. Felkészítik őket arra, hogy ötleteiket csapatban kidolgozva megértsék az üzleti gondolkodás alapjait, és a közös munka során a tapasztalt mentorok segítségével akár üzletileg is értékes ötleteket hozzanak létre, majd azokat a verseny végén szakemberek előtt prezentálják.

Pénteken 12:30-kor kezdés és 18:00 óráig közös munka, utána csapatépítés. Szombaton 9:00 órakor folytatódik a munka, ismert mentorok és befektetők segítenek nekünk és 16:30-kor a projektek bemutatkozása a zsűri előtt. Szombaton egész nap: "Nekem hogyan sikerült?" A legjobb magyar feltörekvő startupok bemutatkozása, találkozás a korábbi Hackathon győztesekkel.

A Hackathon-in-a-Box sorozat főképp startup projekteket adott a hazai ökoszisztémának. Az eredményei nemzetközileg is érdekes, korai fázisú projektek, amelyek fél évvel a versenyeink után elég érettek lehetnek akár egy inkubációs, akcelerációs folyamatra is.

Helyszín és időpont

Helyszín: Demola Budapest

Cím: 1111 Budapest, Egry József utca 18.

Időpont: 2014. szeptember 26-27.

Belépés: regisztráció itt

 
 
CC BY NC SA