Hardcore szoftverfejlesztés: MVP napok alatt?

Hardcore szoftverfejlesztés: MVP napok alatt?

Budapest, Magyarország

3 előadóval készülünk nektek egy nagyon tech estére: a Brandvee CTO-ja, az Enbrite.ly head of product-ja és Kulcsár Bence, az Agilab egyik alapítója meséli el, mit jelent az agilis a gyakorlatban. Olyanoknak ajánljuk az eseményt, akik az esemény leírásának minden szavát értik.

Előadások

  • Molnár Zoltán (Brandvee CTO)
    Az elmúlt évtizedben a cloud computing teljesen újradefiniálta a fejlesztésről alkotott képet. A megjelenése igazából csak az első lépcsőfok volt egy teljesen új szemléletmód kialakulásában. Mára teljesen elfogadott lett, hogy más üzemelteti a szervereket, te pedig csak bérled. De ez csak a kezdet. Képzeld el, hogy van egy végtelenségig skálázható adatbázisod ami nem igényel karbantartást, Hadoop es Hive rendszereket használsz a big data problémáid megoldására, amiket pár kattintással húztál fel, ismerd meg, hogyan szolgálhatod ki felhasználóid akár szerverek futtatása nélkül.
  • Nagy István (Enbrite.ly Head of Product, data scientist dmlab.hu)
    Az enbrite.ly az online hirdetési piac megtisztításáért küzdő csapat a webes felhasználók viselkedésének elemzésével képes feltárni a piac sötét oldalát, azokat a csalókat, akik a hirdetők zsebéből dollármilliókat húznak ki évente mesterségesen generált webes forgalom eladásával. Csalók felderítése, különböző technológiák a jelenlegi architektúráig, és főleg: hogyan lehet az adatok elemzésének eredményét egy szolgáltatásba illeszteni, hogyan működik egy data product fejlesztése a gyakorlatban.
  • Kulcsár Bence (Agilab)
    Bence, az Agilab egyik alapítója meséli el tapasztalatát egy módszertani kísérletről, melyben egy startup MVP-jét próbálták kitalálni, létrehozni és élesbe állítani két nap alatt. Haladó agilis technikák extrém körülmények között.

Az előadások után pedig elegendő időt hagyunk arra, hogy kérdezzetek, beszélgessetek. A regisztrációt már 16:30-tól elkezdjük, gyere időben! Belépő: nettó 1000 Ft (ebben már benne van egy sör vagy egy ásványvíz és némi ropi is).

Időpont és Helyszín

Időpont: 2015. szeptember 30., 19:00-20:30

Helyszín: Enbrite.ly

Cím: Károly körút 9., Budapest

Belépő: 1000 Ft

 
 
CC BY NC SA