Veszprémi Technology Meetup, Október

Veszprémi Technology Meetup, Október

Veszprém, Magyarország

Örömmel jelentjük be, hogy októbertől újraindulnak a Meetupjaink. Visszatérünk régi helyszínünkre, a Eötvos Károly Megyei Könyvtárba, ahol újra érdekes témákkal és közös pizzázással várunk benneteket.

Előadások

  • Dömők Tamás - The Anti Theft Auto - Android app
    Helyzet alapú lopás detektálás, motor indítás érzékelés, helyzet lekérés, ..., mindezt akár internet kapcsolat nélkül. Ötletektől a megvalósításig, a problémákon keresztül. (GCM, Gradle, Communication over SMS)
  • Karóczkai Krisztián - Mozilla Firefox OS: A web mint mobilplatform a gyakorlatban
    A web ma már sokkal több annál, mint aminek létrehozásakor szánták. Elsődleges információ forrás, oktatási, üzleti, kereskedelmi, szórakozási, és kommunikációs platform lett rövid idő alatt. A web a szoftvert fejlesztők életét is megvásárolta, hatalmas cégek és fejlesztői környezeteik tűntek el alakultak át. A webes megoldások jönnek látnak és győznek. Most a mobil telefonok világát ostromolják. Hatalmas drágán fenntartható natív alkalmazások válnak kicsi vékony webes hibrid megoldásokká. A mobil webes evolúció egyik legújabb gyermeke a Mozilla Firefox OS platformja, ahol a web a natív! Megnézzük hogy alkalmazásfejlesztőként mit és hogyan valósíthatunk meg ebben a teljesen nyílt webalapú mobil környezetben.

Várunk mindenkit szeretettel október 13-án, kedden a könyvtár Kisfaludy termében.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2015. október 13., 18:00-20:00

Helyszín: Eötvos Károly Megyei Könyvtár

Cím: Komakút tér 3., Veszprém

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA