Equity Thursday: Mi a sikeres exit stratégia alapja?

Equity Thursday: Mi a sikeres exit stratégia alapja?

Budapest, Magyarország

Aki találkozott már kockázati tőkéssel vagy hallott a témában előadást, bizonyára már tudja: a kockázati tőke akkor száll be, ha látszik az exit. No de mi is az exit? Kinek tudják eladni a részesedést? Hogy tervezheti meg a vállalkozás, a startup az exit stratégiát? Lehet-e ezt egyáltalán tervezni és végrehajtani vagy ez szinte lehetetlen?

A következő meetupon ezt a témát járjuk körbe. Vendégünk lesz az Euroventures egyik vezetője, Tánczos Péter. Miért a Euroventures? EPAM, SequenceIQ, MediMass, hogy csak néhányat soroljunk a sikersztorikból, ahol a befektetés után sikeres exit is történt. Azt gondoljuk ők tudják a "titkot".

18.30-kor kezdünk, kivesézzük a témát Tánczos Péterrel, majd pedig jöhetnek a kérdések Tőletek, és persze a networking. A helyszín a hangulatos Liter Bár, a Dob u. és a Kazinczy u. sarkán.

Aki még nem járt Equity Thursday rendezvényen: ha regisztráltok, ne felejtsétek megadni, hogy befektetőként, vállalkozásként, vagy szakértőként vesztek részt, a badge-t ez alapján készítjük el. Így mindenki tudni fogja, épp milyen csapatban játszó résztvevővel osztja meg nézeteit egy korsó sör mellett.

A beugró továbbra is 2500 Ft. (helyben fizetendő), és a helyszín biztosít némi rágcsálnivalót és korlátlan bor-sör-kávé-üdítő fogyasztást az esemény idejére (azaz 21.30-ig) az Equity Thursday itallapjáról, hogy Ti csak egymással és a kapcsolatépítéssel foglalkozhassatok.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2015. október 29., 18:30-20:30

Helyszín: Liter Bár

Cím: Dob utca 24., Budapest

Belépő: 2500 Ft

 
 
CC BY NC SA