Hackathon Debrecen

Hackathon Debrecen

Debrecen, Magyarország

Régóta szeretnék Hackathont csinálni Debrecenben. Most adódott lehetőség, úgyhogy jövünk!

Most indítod a vállalkozásod? Megmutatnád mindenkinek a találmányodat, szolgáltatásodat? Fogalmad sincs, hogy hol tudnál egyszerre sok fiatalt megkérdezni az ötletedről? Ezt nálunk most mind megteheted.

Ötletelj, építs csapatot és versengj a többiekkel. Hallgasd meg mentoraink tanácsait, legyél a legjobb, hogy az ötleted még jobb lehessen!

Ötletgazda vagy? Programozó, designer, marketinges vagy csak álmodozó? Mindegy, itt a helyed… Gyere el a Kazánházba december első péntek-szombatán várunk.

Program

  • 2015. 12. 04. pénteken 12.30-kor kezdés és 18.00 óráig közös munka, utána csapatépítés.
  • 2014.12. 05. szombaton 9.00 órakor folytatódik a munka, ismert mentorok és befektetők segítenek nekünk és
  • 16.30-kor a projektek bemutatkozása a zsűri előtt.

Felkészítünk arra, hogy ötleteidet csapatban kidolgozva, belekóstolj a startup világ hangulatába, megértsd az üzleti gondolkodás alapjait, és a közös munka során, a tapasztalt mentorok segítségével akár üzletileg is értékes ötleteket hozz létre, majd azokat a verseny végén szakemberek, befektetők előtt prezentáld.

Bármit kitalálhatsz, versenyezni lehet találmányokkal, termék- és szolgáltatásötletekkel, mobil applikációkkal, játékokkal. Jelentkezz minél előbb, gyere el, esetleg hozd el a csapatodat is, és dolgozz együtt az ötleteken a startup világ legjobb hazai arcaival!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2015. december 4-5.

Helyszín: Kazánház Egyetemi Klub

Cím: Böszörményi út 138., Debrecen

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA