Budapest Launchpad Idea Bash

Budapest Launchpad Idea Bash

Budapest, Magyarország

Itt az újév első speed-mentoring workshopja, vállalkozóknak, startupoknak és válllakotzás indításán gondolkozóknak! 2016-ban folytatjuk a tavaly megkezdett sorozatot és reméljük, hogy idén is izgalmas témákat hoztok.

Akik már vettek részt idea bash-en, tudják, hogy hasznos és a gyakorlatban használható megoldásokat kapnak. A tízfős, sokszínű mentor-csapat, személyre szabottan, de sokféle szemszögből ad útmutatást, hogy saját projekted megfelelő lendületet vegyen - mert néha, csak egy kis segítség kell a folytatáshoz.

Vagyis, ha elakadtál vállalkozásod fejlesztésében vagy meghallgatnád szakértőink véleményét a projekteddel kapcsolatban, gyere el és tölts velünk egy élménydús estét! A lényeg, hogy másnapreggel friss lendülettel és sok-sok alkalmazható megoldási javaslattal fogod kezdeni a napot.

Workshop részvételi díj elővételben 1500, a helyszínen 2000 forint. A rendezvényen a helyek korlátozottak, így érdemes minél előbb bejelentkezni. Teltház esetén a jelentkezők várólistára kerülnek, illetve automatikusan helyet kapnak a következő eseményen. Csak az Eventbrite-on regisztrált jelentkezőket, tudjuk garantált foglalásnak tekinteni.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. január 14., 17:00-21:00

Helyszín: thehub.hu

Cím: Paulay Ede utca 65., Budapest

Belépő: 1500-2000 HUF

 
 
CC BY NC SA