Goodwill Hub Meetup: Startup vs. Lifestyle Business

Goodwill Hub Meetup: Startup vs. Lifestyle Business

Budapest, Magyarország

„A startup’s job is to grow big enough to provide a return to investors. A lifestyle business’s job is to provide a great quality of life to its owners.”

Vannak, akik tudnak és mernek nagyot álmodni és az ötlettől a globális piacig bejárni a siker minden lépcsőfokát. Vannak, akik nap, mint nap szeretnének vállalkozóként élni és megélni munkájuk sikerét. De mi is a siker? A siker lehet a világpiac meghódítása vagy a környék legjobb kávézójának felépítése, bármi, ami neked a sikert jelenti. A lényeg, hogy tudd, mit szeretnél és tudd mi a célod.

És ha megvan a cél, akkor találd meg a legjobb üzleti modellt. Lehetsz Startupper vagy lehetsz vállalkozó, akinek a vállalkozása a szenvedélye, ezt te döntöd el.

Ha pedig még nem döntöttél, akkor lehet most egy kicsit mi is tudunk segíteni, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a válaszhoz. Február 11é-n, csütörtökön találkozzunk a Kubik Coworking irodájában, ahol a Startup modell és a Lifestyle Business modell lehetőségeiről és veszélyeiről beszélgetünk majd és arról, hogy miben tér el ez a két fogalom, üzleti modell és életforma.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. február 11., 18:00-19:00

Helyszín: Kubik Coworking

Cím: Jászai Mari tér 5-6., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA