DebTech Meetup, Február

DebTech Meetup, Február

Debrecen, Magyarország

A DebTech meetup célja, hogy segítsük a helyi innovatív debreceni startupok és IT vállalkozások fejlődését. Szeretnénk bemutatni azt, hogy debrecenben is lehet világszinvonalú startupokkal és IT vállalkozásokkal találkozni, lehetőség van innen betörni a világpiacra és sikereket elérni. 

Persze ehhez nem árt, ha megvan a kezdőlökés, a kezdőtőke, amivel el lehet indulni. A legjobb persze, ha már a bevételek folynak a kasszába, és abból lehet fejlődni. De mit tegyünk, ha ez még nincs meg? Ha csak most indul a startup, vagy épp tőke kellene a gyorsabb fejlődéshez? Erről fog szólni a februári DebTech meeetup! 

Téma a forrásteremtés, avagy hogyan szerezz pénzt a fejlődésre! 

Időpont 2015. február 22. 18.00 óra 
Helyszín: Negyerdei Víztorony 
Részvételi díj: 500 magyar forint 


Ezt a témát járjuk körbe 2 előadónk segítségével. 


Kockázati Tőkebefektetések: Málnay Barnabás (AVEC Accelerator, EIT Digital Partner, Mobilitás és Multimédia Klaszter vezető)

Pályázati Források: Sebestyén Etelka (National Instruments, Grant Coordinator)

Az előadások után pedig valami újba szeretnénk kezdeni. Mivel fontosnak tartjuk, hogy közösséget építsünk, megismerjétek egymást, megismerjük egymást, ezért az előadások után szeretnénk egy "networking eventet" rendezni. Ez egy faék egyszerű dolog lenne. A mikrofon körbemegy, és van fél perced, hogy elmondd ki vagy, mi érdekel, és miért jöttél el a DebTech-re. Ez persze nem kötelező, de szívesen vesszük ha maradsz, és megismerhetünk. A bemutatkozások után pedig nyugodtan beszélgess majd azzal, akivel a fél perces bemutatkozása alapján szerinted érdemes. 

Találkozzunk február 22-én 18.00 órától a Nagyerdei víztoronyban! 


Nyomj egy RSVP-t és gyere el :) 

Program:

18:00 - Welcome 
18:10 - Sebestyén Etelka előadása 
18:40 - Málnay Barnabás előadása 
19:10 - Offisöl program vége
19:15 - Networking


A meetupon való részvételi díj 500 forint. De szívesen veszünk támogatásokat is, erről bővebben itt.

Full transparensek vagyunk. A DebTech egy civil kezdeményezés, amit a Ti belépőitek, és szponzorok segítenek működtetni. Ezért eldöntöttük, hogy a költségvetésünket nyilvánossá tesszük, amit Te is megnézhetsz itt.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. február 22., 18:00-21:00

Helyszín: Nagyerdei Víztorony

Cím: Pallagi út 7., Debrecen

Belépő: 500 Ft

 
 
CC BY NC SA