budapest.mobile: iPhone app ötlettől a validálásig

budapest.mobile: iPhone app ötlettől a validálásig

Budapest, Magyarország

Ezen a budapest.mobile meetup-on másfél órában bemutatjuk mennyire egyszerűen és gyorsan lehet a mai eszközökkel egy app ötletből elvinni odáig, hogy adatok legyenek gyűjthetőek, és validálhassuk az elképzeléseinket.

A teljes folyamatot visszük végig a gyakorlatban, ahol is a mind szélesebb tudás átadásán lesz a fókusz. Nem ásunk egyik témában sem igazán mélyre, az későbbi események témája lesz majd.

Lépésről-lépésre a következőkre számíthattok:

  1. A meglévő ötleteket összegyűjtjük, feldolgozzuk, majd kijelöljük azt a néhány funkciót, amelyek a leendő termék lényegét képzik majd.
  2. Néhány kiválaszotott képernyőre kidolgozzuk a drótvázakat.
  3. A Sketch használatával a néhány képernyő designja is összeáll, amit Zeplinnel adunk át.
  4. Majd ez alapján XCode-al építjük a prototípust. Nem kell tartani tőle, csak néhány rövid, és egyszerű sor kódot írunk majd meg.
  5. Végül pedig különböző tesztelési és mérési technikákat nézünk meg, magas szintű eszközökkel megtámogatva.

Ezen folyamat alatt nagyon sokat tanulhatunk a formálódó termékünkről. Bizonyosságot nyerhetünk arról, hogy az ötlet valóban a jó irányba tart.

Ajánljuk olyan designereknek, akik szeretnének elmerülni a prototipizálás világában, megismerni néhány új eszközt. Valamint ajánljuk olyan fejlesztőknek is, akik kicsit szeretnének áttekinteni a másik oldalra. Illetve mindenkinek, aki képet szeretne kapni a folyamatról.

Valamint minden lesz újra, amiért megszerettétek sokan a budapest.mobile meetup-ot, laza kötetlen hangulat, pizza, sör, és jó társaság.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. február 24., 18:00-20:30

Helyszín: TBA

Cím: TBA, Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA