Equity Thursday: Term Sheet Alapok

Equity Thursday: Term Sheet Alapok

Budapest, Magyarország

Soron következő Equity Thursday meetup-unk a Term Sheet, a befektetővel való megállapodás főbb feltételeit összefoglaló dokumentumlegfontosabb feltételeit fogja napirendre venni. Miért kér vétójogot a kockázati tőkés? Mit kezdjünk a drag along joggal? Örüljünk vagy sírjunk, ha likvidációs elsőbbség kerül a term sheet-be?

Hogy fair és kiegyenlített legyen a téma feldolgozása, így egyrészt befektetők is elmondják az adott feltétel, jog jelentését, szerepét, másrészt a jogász és tanácsadó is hozzáteszi a magáét, mit fogadhatunk el és mi nagyon "nem szokásos".

Reményeink szerint így mindenki két lépéssel közelebb kerül a kockázati tőke működésének megértéséhez, megérti mindkét oldal érveit és motivációit, azaz felkészültebbek lehettek, ha tranzakcióba vágnátok!

Akiket meghívtunk befektetői oldalról: Bárány Kristóf, Buran Ventures, ill. Lehoczki Gábor, MFB Invest, vállalkozások oldaláról pedig: dr Bóné László ügyvéd, illetve Horgos Lénárd.

Szokás szerint 18.30-kor megnyitjuk a kapukat, és miután magatokhoz vetettek pár frissítőt, akkor belevágunk a témába.

A beugró továbbra is 2500 Ft. (helyben fizetendő), és a helyszín biztosít némi rágcsálnivalót és korlátlan bor-sör-kávé-üdítő fogyasztást az esemény idejére (azaz 21.30-ig) az Equity Thursday itallapjáról, hogy Ti csak egymással és a kapcsolatépítéssel foglalkozhassatok. Nyomjatok egy RSVP-t, és gyertek!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. február 25., 18:30-20:30

Helyszín: Liter Bár

Cím: Dob utca 24., Budapest

Belépő: 2500 Ft

 
 
CC BY NC SA