Microsoft IoT Hackathon

Microsoft IoT Hackathon

Budapest, Magyarország

Adott egy Microsoft IoT Pack for Raspberry Pi 2 kit és egy Raspberry Pi Sense HAT. Mit fejlesztenél vele? Van egy jó ötleted? Mondd el, milyen IoT projektbe kezdenél vele! Sőt, valósítsd is meg!

A projektötleteket kifejezetten az egészségügy, környezetvédelem vagy társadalmi felelősségvállalás témakörökből várjuk. Fontos, hogy a projekthez a Microsoft Azure felhőszolgáltatást is használd.

A hackathon nyitott minden érdeklődő 3-4 fős csapat számára (egyetemista, kezdő vagy akár tapasztaltabb programozóknak egyaránt), de elő-regisztrációhoz kötött, mert limitált a kitek és férőhelyek száma.

A nevezés menete

  1. Regisztráljatok március 11. délig és mondjátok el, milyen ötletetek van az adott eszközökkel és az adott témakörökön belül.
  2. A hackathon mentorai kiválasztják a csapatokat, akik meghívást kapnak a rendezvényre.
  3. Nincs más dolgod, mint szabaddá tenni magad március 18-19-re.

A Microsoft IoT Hackathon egyidőben 16 országban kerül megrendezésre. Légy te is részese ennek a nagyszabású rendezvénynek és találkozz más országok és csapatok versenyzőivel Kelet-Európából! A magyar verseny legjobbját egy közép-európai körbe is nevezzük. A régiós győztes az lesz, akinek a leginnovatívabb az ötlete, ráadásul a legjobb dokumentációt és legjobb minőségű kódot írja (utóbbira lesz egy hetetek a verseny után).

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. március 18-19.

Helyszín: BME Q épület

Cím: Magyar Tudósok körútja 2., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA