Fókuszban a hardverfejlesztés

Fókuszban a hardverfejlesztés

Budapest, Magyarország

Közel állsz a hardverekhez, esetleg többször is eszedbe jutott hogy valami saját dolgot fejleszteni kellene. Nem tudod, hogyan kezdhetnél bele, milyen eszközöket használj? Az InCube diákszervezet szervezésében kerekasztal beszélgetésünkön csütörtökön este rengeteg kérdésedre kapsz választ, mivel a Brewie, HandInScan és a Codie csapata mesél arról hogyan érdemes belevágni egy hardver központú vállalkozásba, milyen lépései vannak a hardverfejlesztés folyamatának.

Ezen a linken foglalhattok jegyet magatoknak: https://www.eventbrite.com/e/fokuszban-a-hardverfejlesztes-handinscan-brewie-tickets-23619701162

Az InCube diákszervezet célja összefogni azokat az egyetemistákat, akik jövőjüket saját kezükben képzelik el – legyen szó designerekről, mérnökökről vagy közgazdászokról. A félév során meghívott vendégeink mesélnek saját és vállalkozásuk történetéről, tapasztalatikról belsős előadásainkon; workshopjainkon valós problémákat dolgozunk fel, a kurzusokon pedig olyan területeket ismerhetsz meg, amikkel az egyetem nem tud, vagy nem akar foglalkozni. Az esemény megszervezésében az InCube támogató partnere az Enterprise Hungary.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. március 24., 19:00-21:00

Helyszín: Demola Budapest

Cím: Egry József utca 18. (BME V1 épület C szány), Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA