IVSZ Vállalati Innováció Konferencia

IVSZ Vállalati Innováció Konferencia

Budapest, Magyarország

A digitális innováció kihívásokkal teli terület, de a felkészüléshez kiváló tapasztalatot adnak a startup világban megtanult módszerek. Az IVSZ ezért is hozza közel egymáshoz immár negyedik alkalommal a startupokat és nagyvállalatokat, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit.

Az előző évben több mint 450 fő regisztrált a rendezvényre, a célközönség arányos részben vállalati innovációs-, marketing- és üzletfejlesztési vezetőkből, befektetői-inkubátori szakértőkből és kis-közepes tech vállalkozások képviselőiből áll. Az előadások mellett a konferencia szerves része az innovációs kiállítás is, ahol a cégek alaposabban bemutatkozhatnak, potenciális partnereket ismerhetnek meg.

Akik már biztosan ott lesznek: Magyari Andrea (NNG), Halácsy Péter (Prezi), Böszörményi-Nagy Gergely (Design Terminál), Papp László (Gartner), Pistyur Veronika (Bridge Budapest), Kovács Péter (ISeeQ), Balogh Péter (Baconsult), Nyíri József (BnL), Dobó Mátyás (Telekom), Demeter Ákos (Deloitte), Biás Csongor (Mosaik)

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. május 5., 09:00-17:15

Helyszín: Magyar Telekom Székház (Tölösi Konferenciaterem)

Cím: Krisztina krt. 55., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA