Mobil Weekend Meetup: A jövő az M2M és IoT megoldásoké

Mobil Weekend Meetup: A jövő az M2M és IoT megoldásoké

Budapest, Magyarország

Mi a különbség IoT és M2M között? Mai napig tech-viták közkedvelt témáját képezi ez a kérdés, ezért gondoltunk egyet és neves szakemberek segítségével jó alaposan kivesézzük május 12-én a LogMeIn előadótermében az örök IoT - M2M vitát, hogy egy kérdőjel se maradjon az előadások végére!

Program

  • "Wireless technológiák beágyazott IoT eszközökben" - Kovács Krisztián (Silicon Labs)
    Mi a közös a garázsnyitó, intelligens otthon, a modern utcai világítás és autó nyomkövető rendszerekben? Mindegyik beágyazott vezeték nélküli technológiát használ. Az előadás során megvizsgáljuk a különböző technológiákat, piaci trendeket és praktikus tanácsokat adunk a felhasználási területeket illetően.
  • "ThingBlox - a biztonságos IoT a jövő" - Borján Gábor (ThingBlox)
    Az IoT ma egy kockázatos kaland, a biztonság hiánya, káosz jellemzi. Mindenki az interoperabilitásról papol, de biztonság hiányában ez további káoszt eredményezne. A biztonság sokrétegű, amelyet a tervezés fázisában kell teljeskörűen megvalósítani, már a hardware szintjén. Nincs alternatív megoldás, a csak software alapú biztonság illúzió.
  • "iMachine - Moduláris építőkockák minden igényhez" - Havasi Zoltán (Mohanet)
    Egy eszköz mind felett! Az iMachine univerzális készülék: többféle technológia integrálható benne, így mindig az adott igényekhez illeszkedő megoldás hozható létre.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. május 12., 18:00-21:00

Helyszín: LogMeIn Collab Space

Cím: 1061 Paulay Ede u. 12., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA