Equity Thursday: Term Sheet Alapok 2

Equity Thursday: Term Sheet Alapok 2

Budapest, Magyarország

A "term sheet alapok pro és kontra" meetup után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, sőt többen jeleztétek, hogy szólnátok ismerősöknek is. Ennek örömére kicsit ismételünk is, meg további témákat is feldolgozunk. Miért kér vétójogot a kockázati tőkés? Mit kezdjünk a drag along joggal? Örüljünk vagy sírjunk, ha likvidációs elsőbbség kerül a term sheet-be?

Hogy fair és kiegyenlített legyen a téma feldolgozása, így egyrészt befektetők is elmondják az adott feltétel, jog jelentését, szerepét, másrészt a jogász és tanácsadó is hozzáteszi a magáét, mit fogadhatunk el és mi nagyon "nem sztenderd".

Reményeink szerint így mindenki két lépéssel közelebb kerül a kockázati tőke működésének megértéséhez, megérti mindkét oldal érveit és motivációit, azaz felkészültebbek lehettek, ha tranzakcióba vágnátok!

Vendégek

  • Befektetői oldalról: Bárány Kristóf, Buran Ventures, ill. Makra Zsolt, Alliance Jura-Hongrie
  • Vállalkozások oldaláról: dr Bóné László ügyvéd, illetve Horgos Lénárd

Ezúttal 17.30-kor megnyitjuk a kapukat, és miután magatokhoz vetettek pár frissítőt, akkor belevágunk a témába.

A beugró továbbra is 2500 Ft. (helyben fizetendő), és a helyszín biztosít némi rágcsálnivalót és korlátlan sör-fröccs-kávé-üdítő fogyasztást az esemény idejére (azaz 21.30-ig) az Equity Thursday itallapjáról, hogy Ti csak egymással és a kapcsolatépítéssel foglalkozhassatok.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. május 18., 18:00-21:00

Helyszín: House Bar

Cím: Nagymező út 40., Budapest

Belépő: 2500 Ft

 
 
CC BY NC SA