USA cégalapitás és ami utána jön

USA cégalapitás és ami utána jön

Budapest, Magyarország

Addig már eljutottál hogy kell egy USA cég. De válaszoltál már azokra a kérdésekre amelyek az alapitáskor felmerülnek? Ki lesz a cégben, melyik államban kellene alapítani, mennyivel, hogyan érdemes strukturálni a céget attól függően hogy software-t, hardware-t vagy szolgáltatást árulsz? Bankszámlanyitáshoz mi kell? Hogyan kezeled majd az ESOP-ot (Employee Stock Option Pool), ki milyen időtartam alatt kapja meg az opciós jogait? Ki dolgozik majd a cégben? Egyáltalán, ki dolgozhat a cégben? Hogyan fog majd a befektető belépni a cégbe?

Ha most elszorult a gyomrod a fentiektől akkor nyugi - Péter és Dani egy praktikus bevezetést ad a cégalapitás és az un. capitalization table management rejtelmeibe hogy ne kövesd el azokat a gyakori hibákat amelyeket a nem megfelelően tájékozott alapitók követnek el nap mit nap.

Előadások

Goldberger Péter - A New Yorkban élő és praktizáló magyar származású ügyvéd aki persze a sajátos 'magyar' szemüvegen át is képes látni az amerikai cégalapítás folyamatát.

Varsányi Dániel - Az amerikai Eshares Inc, a világ elsőszámú cap table management cégének európai partnere, ebben a minőségében mond el mindet amit tudnod kell a Cap table management, avagy a tulajdonosi szerkezet kezelésének fontosságáról, jelenéről, jövőjéről.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2017. április 11., 18:00-20:00

Helyszín: Mosaik

Cím: Pannónia utca 32., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA