AR&VR: minden, ami a hype mögött van

AR&VR: minden, ami a hype mögött van

Budapest, Magyarország

Mire használhatjuk az AR, VR, 3D és AI megoldásokat? Mi a jelen és merre tart a jövő e téren? Mit tanulhatunk egy diszruptív technológiára épülő startup rapszodikus életciklusából? Hol kapcsolódik össze a nagyvállalati környezet a startupok megoldásaival és ez miképpen lesz elérhető ma, a nagyközönség számára?

Meghívott előadóinkkal ezekre a kérdésekre is igyekszünk választ adni és lényegre törően bemutatni, mi az, ami a hype mögött van. Ebben lesz segítségünkre Blaskó Gábor a Microsofttól, aki a 2000-es évek elején e témából írta PhD-munkáját; Koren Balázs, a Telenor edukációért felelős szakembere, aki egyben a VR MATH startup társalapítója; Maróy Ákos, az Aero Glass alapítója; Kárpáti Zoltán, a Leopoly CEO-ja, valamint Pongrácz Ferenc, az IBM üzletfejlesztési igazgatója, aki arról beszél nekünk, miképp fog az életünk szerves részévé válni a Watson.

Program

  • 17:30 Kapunyitás
  • 17:30-18:15 – Networking és eszközmustra
  • 18:15-19:45 – Előadások és kerekasztal beszélgetés
  • 19:45-21:30 – Networking és eszközmustra

Vendégelőadóink és cégeik jóvoltából a Microsoft HoloLens és a Samsung VR-eszközök az applikációkkal együtt, az előadás/kerekasztal-beszélgetés előtt és után a helyszínen kipróbálhatóak!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a rendezvény Eventbrite oldalán.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. február 26., 17:30-21:30

Helyszín: Start it @K&H inkubátor

Cím: Arany János utca 20., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA