Innonic Akadémia: Hacking Growth

Innonic Akadémia: Hacking Growth

Debrecen, Magyarország

A growth hacking az új sláger marketing körökben, amivel gyors tesztek sorozatával robbanásszerű növekedést érhetünk el vállalkozásunkban.

Azonban az ördög a részletekben rejlik és sok apró tényező egyidejű megléte szükséges a sikerhez. A kulcs a sebesség és a hatékony végrehajtás, amire megoldást jelenthet a minél nagyobb fokú automatizálás és a virális elemek használata.

Gyere el ingyenes business előadásunkra február 28-án, ahol ismertetésre kerülnek a growth hacking folyamat lépései, a szükséges előfeltételek, amivel bele lehet vágni a growth hackingbe és a toolok, amik segíthetnek minket a kivitelezésben.

Szó esik arról, hogy mire kell figyelni, hogyan tudjuk validálni az eredményességet. Beszélünk a North Star metrika, a cél helyes megválasztásának fontosságáról, hogyan tudjuk beazonosítani, mi is az a mutatószám, ami mentén érdemes a growth csapatnak dolgoznia.

A részvétel ingyenes, de előzetes regiszrációhoz kötött. Regisztrálni az eseményre az alábbi oldalon tudsz: https://www.innonic.com/academy-kriston-gabor

Előadásaink az Innonic főhadiszállásán kapnak helyet: Debrecen, Kassai út 129., III. em. 311.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. február 28., 16:00-17:00

Helyszín: Innonic

Cím: Kassai út 129., Debrecen

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA